Information angående Roholmsparken

Print Friendly, PDF & Email

Information fra Albertslund Kommune angående Roholmsparken:

 Roholmparken omdannes

Inden for de næste par år bygges der op imod 200 seniorboliger og seniorbofællesskaber i Albertslund. Der bygges både almene og private boliger. I Roholmparken bliver bygget et alment bofællesskab, og der vil også blive bygget et privat bofællesskab. Inden da skal arkæologer lave forundersøgelser for at sikre, at fortidsminder ikke beskadiges i det fremtidige anlægsprojekt med at etablere seniorboliger. I februar 2020 (uge 7) fjernes derfor træer og kratbevoksning i områder i Roholmparken for at skabe plads til arkæologernes arbejde.

 

Byggeriet af det almene bofællesskab forventes at gå i gang i foråret 2021 og indflytning forventes ved udgangen af 2022.

 Spørgsmål

Har du spørgsmål til de arkæologiske forundersøgelser henvises til Kroppedal Museum på tlf. tlf. 4330 3000. Det er Kroppedal Museum, som står for undersøgelserne.

 Yderligere information

Når der er nyt om byggeriet, informerer Albertslund Kommune på hjemmesiden, albertslund.dk. Albertslund Kommune vil sørge for, at området står pænt med bl.a. en blomstereng, når forundersøgelserne er foretaget og til byggeriet af seniorboligerne går i gang.

 

Vis hensyn for dem der arbejder, så de kan udføre deres arbejde, og du ikke selv kommer til skade.

 

ALK_logo_vert

    

Med venlig hilsen

Jan Holm

Landskabsarkitekt, MPA

Miljø & Teknik – Byg, Miljø & Trafik

BY, KULTUR, MILJØ & BESKÆFTIGELSE

Direkte: 43 68 67 33

Mobil: 22 98 37 78

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


___________

Albertslund Kommune

Nordmarks Allé 1

2620 Albertslund

www.albertslund.dk