SVØMMEBADS NYT - Juli 2020

Print Friendly, PDF & Email

SVØMMEBADS NYT!

Nu er skolernes sommerferie startet og svømmebadet holder åbent hver dag fra 10:00 til 19:00
Igen i år vil der være nogle aktiviteter i svømmebadet,

Program for JULI 2020
De nævnte dage åbnes døren kl. 9:00 og aktiviteterne foregår mellem 9:15 og 9:45.

Onsdage fra 1/7 til 29/7 Voksen svømning. Bliv bedre til at svømme. Du får tips til svømning og du får rettet/justeret din svømmeteknik.

Lørdage fra 4/7 og 1/8 Vandaerobic for voksne og børn med forældre. Du får gang i alle kroppens muskler, mens musikken spiller.

Underviseren vil være Emilie, der har været livredder i svømmebadet de seneste år. Emilie er tidligere elitesvømmer i VAT Copenhagen og nu open-water svømmer. Hun er uddannet svømmeinstruktør fra Dansk Svømmeunion og har undervist i Swim Team Taastrup i 5 år.

Corona/Covid19
Det henstilles til, at man overholder de nye regler og begrænsninger der er lavet for at vi kan holde svømmebadet åbent.

Der er en begrænsning på antallet af personer i vandet på samme tid, livredderne vil hjælpe med at holde øje med antallet der står på skiltene, men man må også gøre op med sig selv, om antallet er ved at være for højt, og så vente lidt med at gå i vandet.

Antalsbegrænsningen i det lille bassin, gælder også voksne der sidder ved kanten, da det er arealet der er afgørende. Det lille bassin burde være klar til brug fra kommende weekend.

Der er en også begrænsning på antallet af personer i baderummene. Antal står på skilte på vej ind i omklædningsrummene. Her henstiller vi til at alle selv tæller, og hvis der er mange i bygningen, så venter man uden for.

Benyt venligst et tæppe eller lagen til når du benytter liggestolene.

Mange sommerhilsner
Grundejerforeningen