Under gulvet i kælderen ligger rækkens kloak for diverse afløb. Kloaken starter i det enderækkehus der vender mod cykel-/gangstien og ender ude ved P-pladsenHvis der er problemer med, at vandet ikke vil løbe ud af toilet, køkkenvask, gulvafløb så:
Undersøg om det er alle afløb der er noget galt med. I de fleste tilfælde er det et problem indenfor det enkelte hus.Hvis det er alle husets afløb der er stoppet så:
Spørg de andre i rækken om de også har problemer, start med det hus der ligger ved P-Pladsen.

Tilstoppet kloak giver normalt det problem, at det snavsede spildevand stiger op af gulvafløbet.

FOTO HER

 

For enden af husgavlen mod P-pladsen ligger der et brønddæksel, dækslet kan evt fjernes ” pas på det vejer normalt 40 Kg. Og kan ved uheld kan dækslerne (der er delt i 2 stykker) godt falde ned i brønden.

Er brønden tør, er det inde under husene kloaken er tiltoppet.

Er brønden fyldt med spildevand, så er det kloaken i vejen der er tilstoppet.Hvis der ringes efter kloakservice uden foreningens accept, kan regningen fra koakservice med stor sandsynlighed ende hos de beboere der har sendt bud efter kloakservicen – så kontakt først GPkontor eller medlemmer i bestyrelsen.Foreningens forsikring dækker ikke ved evt vandskade, her må de enkeltes forsikring gå in for at dække.Uden for normal arbejdstid ringes kun efter kloakservice hvis kloaken er 100 % tilstoppet, delvis tilstoppet udføres arbejdet i normal arbejdstid

Tilstoppet kloak – hvad så?