Oppe i den sorte bjælke – ude til højre er der et søgefelt, hvor der står: Skriv søgeord… Her skriver du de ord som du vil søge efter på hjemmesiden. Typisk er det nøgleord i en artikel eller et emne du ikke kan finde i hjemmesidens struktur. Du kan trykke enter på dit tastatur eller klikke med musen på den lille knap: SØG til højre for søgefeltet.

Så ser du resultatet af søgningen på et skærmbilled og nederst viser den hvor søgeordene er placeret. Hvis der ikke er noget at vise behøver du ikke gå tilbage men kan ændre søgningen direkte i resultatvinduet.

På hjemmesiden kan der ligge hele dokumenter som filer f.eks. word dokumenter eller AdobePDF filer. Dem kan du kun finde hvis du søger på ord filernes navn og ikke på ord i filernes indhold.

I billedmodulet (hvor du kan se GP-billeder) er der en søge funktion hvor du kan søge på billedernes navn eller ord i billedernes beskrivelse (hvis der er skrevet en beskrivelse)

Brug af søgefunktionen på hjemmesiden