Grundejerforeningens hjemmeside har den 25.7.2012 været udsat for et omfattende hackerangreb. Hjemmesiden blev suspenderet af vores serverhostfirma , men allerede inden dette blev vores hjemmeside også blacklistet af Google.

Efter flere dages arbejde har jeg fået fjernet de moduler på hjemmesiden der indeholdt sikkerheds-hullet, fjernet virussen og fået os fjernet fra blacklisten. Hvis du ikke har kunnet se hjemmesiden før idag 8.8.2012 – så er dette årsagen.

Jeg håber ikke, at vi skal blive udsat for angreb af denne slags. Der er ikke nogen beboere der skal tænke, at det nok er en sur nabo – det er det ikke, angrebet var rettet mod mange tusind hjemmesider over hele verden.

med venlig hilsen og fortsat god sommer   –   vi ses måske til solcellemødet

Jens Olsen

Hackerangreb mod gpnyt.dk