Vi har aftale med YouSee om at de skal levere TV og vedligeholde antenneanlægget, så det både kan overføre TV, Internet og Webtelefon (ikke Skype, men et telefonsystem som YouSee administrerer og vedligeholder).

Vores aftale er blevet fornyet i 2014, så der er fordele for den enkelte beboer, på prisen også hvis man har sin bredbåndsforbindelse og også hvis du har YouSee mobil.

Vores antenneanlægs kabler er ca. 27 år gamle, (men stadig af god kvalitet) og YouSee udbyggede vores antenneanlæg så det også kunne overføre internet for ca. 12 år siden.

I begyndelsen kunne vores antenneanlæg kun overføre TVsignal, nu også digitalt TV og internet.

Der var på et tidspunkt usikkerhed om antennekabler (coax-kabler) kunne overføre TV og samtidigt kunne overføre sikkert og hurtigt internet, men den nyeste udvikling at hastighed op til 300 Mb kan overføres.
Og også en fleksibel bredbåndforbindelse kan benyttes af beboerne i GP. Man kan “blande selv” sin hastighed = skrue op for upload og skrue ned for download og tilbage igen.

Få mere information om bredbånd på YouSee (bemærk: at priserne på bredbånd ikke er de priser som GP beboere skal betale – vi har en foreningsaftale med YouSee) 

De aktuelle priser på TV og de forskellige programpakker kan du se på en kvartalsopkrævning (husk at du også skal betale copydanafgift når du ser TV.
Klik på denne link for at se kvartalsopkrævning og priserne( se nederst på siden) .

 

Hvilken aftale har vi med YouSee