GRØN WEEKEND

i

GODTHÅBSPARKEN

 

Lørdag d. 9. og søndag

d. 10. maj 2015.

At bo i Godthåbsparken er noget specielt.

Her er et dejligt fællesskab og et godt sammenhold, – vi skal huske at passe på det.
Vi også passe på de grønne områder. Derfor afholder Godthåbsparken grøn weekend d. 9. – 10. maj, hvor vi håber, at I vil bruge nogle timer på at gøre rent i fællesarealerne i jeres nærområde.

Det kan være, at parkeringspladsen trænger til at blive fejet, fællesbedet trænger til at blive luget eller stien trænger til en kærlig hånd. Gå eventuelt sammen med naboerne i din række og få en hyggelig dag ud af det.

Vi vil også opfordre til, at I ordner for- og bagsiden af parcellerne. Vedligeholdelse af dette område skal varetages af parcellerne selv, men hjælp hinanden på denne grønne dag.

 

Tomme poser kan hentes på følgende adresser:

Skriverhusene 10 – Bispehusene 42 – Rytterhusene 25

Tranehusene 59 – Fasanhusene 59 – Skyttehusene 54

Husk at grønt affald skal i poser for sig selv. Når en pose er fyldt, stilles den for enden af vejen ved de høje numre. For Bispehusene og Skriverhusene gælder det, at poserne samlet et fællessted på parkeringspladsen. Jord, grus og småsten må ikke komme i poser, men samles i en bunke på stamvejen.

VIGTIGT: Gamle havemøbler og lign. må ikke sættes ud. Sådan affald skal afleveres på storskraldspladsen i åbningstiden om lørdagen.

 

Venlig hilsen og rigtig god arbejdslyst, forhåbentlig godt vejr og masser af socialt samvær.

Bestyrelsen

 

 

 

Grøn dag 9. og 10.maj