Der er jævnligt debat om det kan betale sig at købe TV-signalet fra YouSee.

Jeg vil her trække nogle punkter frem om GPs aftale om TV fra YouSee:

Når man sammenligner priser  på TV pakker er der meget typisk rabat og introduktionspriser. Denne pris stiger typisk efter et par måneder.
Og husk også, at beboere i GP betaler kvartalsvis og ikke månedsvis som de fleste annoncepriser viser.

Yousee har ud over, at levere TV også servicekontrakt på vores kabler og fordelerbokse og forstærkere. GP ejer hele vores kabelnet, men vi betaler YouSee for at vedligeholde og opgradere med tekniske løsninger så vi i GP kan bruge det bedste og mest tidsvarende system.

Ude til højre viser jeg en sammenligning mellem boxer og YouSee i GP. Bemærk, at prisen på fuldpakken (stor Pakke) på YouSees hjemmeside ikke er den pris vi betaler for fuldpakken (GPs fuldpakke pris er: 421,15 kr/mdr – mar.2016).

Boxer reklamerer med, at man kun betaler for det man ser og derfor er der naturligt færre kanaler i deres pakker. Boxer har ligesom YouSee flere pakker og kombinationsmuligheder. Man kan også hos YouSee “blande selv” (man skal dog vælge oven på grundpakken)

Det er tydeligt, at begge TV-kanal firmaer har de vigtigste kanaler med, og Boxer har også som forventet færre kanaler, og de har nok udeladt de kanaler som de fleste kan undværre, men det er overraskende at deres pris så ikke er billigere.

GP får vores fuldpakke med ca. 16 flere kanaler end Boxer og til ca. 68 kr i mindre pris. 
P.s. Boxer har 4 ekstra kanaler som YouSee ikke har i deres fuldpakke.

 

Umiddelbart er der også en fordel for GPs beboere, at købe bredbånd hos YouSee, især da de nyeste bredbåndhastigheder matcher fiberhastigheder med 500 Mbit. Hastighederne er ikke symmetriske som på fiber, men hos YouSee kan du dog fordele om på Up- og download hastighederne.

 

 

Boxer contra YouSee – pris og tvkanaler