Hej Alle,

Vi gjorde det!! 🙂 

ny-christmasemoji 29643 670735

 

Vi har lige talt med med Fibia her til morgen og de har valgt at sige OK til at gå videre med projektet.

Fibia har fortalt de udsender lidt info til alle tilmeldte i løbet af næste uge. De er ikke helt blesluttet på om det bliver på mail eller brev.

Næste fase i projektet bliver nu at skulle planlægge en masse ting i samarbejde med Fibia. Der er nogle vigtige opgaver, som står lige for, hvor den vigtigste er et samtykke fra samtlige grundejere. Desværre er det nødvendigt og vi har haft en lang dialog med grundejerforeningens advokat og der er desværre ingen lette løsninger her.

– Vi har behov for flere, som kan være behjælpelig med at stemme dørklokker og samle underskrifter på samtykker fra alle grundejere, inkl dem der ikke har tilmeldt sig. Alt hjælp her vil være at foretrække. 

Interesserede kan skrive til grundejerforeningen på kontor@godthaabsparken.dk og lige skrive en tekst om man kunne være interesseret i at være med i en projektgruppe og/eller om man kan være behjælpelig med at indsamle underskrifter. Næstformand Thomas Hansen kontakter evt interesserede. Nærmere info om dette følger når vi har et overblik på hvor mange der kan hjælpe.

Deadline for tilmelding til projektgruppe er lidt kort, men at dømme ud fra indlæg på den brugerdrevede facebook gruppe kan vi nok godt finde en 2-3 stykker 🙂

Underskriftsindsamlere har lidt mere tid og der vil blive meldt en deadline ud når projektgruppen og Fibia har får en køreplan stablet på benene.

 

Husk man kan stadig tilmelde sig via fibias hjemmeside på: www.fibia.dk/godthaabsparken

Status på Fibia tilmeldinger