Status Fibia juni 2018

De seneste måneder har gået md at finde en løsning, som vi mener kan være gangbar for de fleste, samt at foretage nogle forsøg på om det ville fungere mm. Det arbejde er nu så langt at vi skal videre til at indsamle underskrifter fra alle så teknikerne fra Fibia (underentreprenør) kan få lov til at gå ind i haverne iforbindelse med installationsarbejder, samt montere en 3x3cm kabelbakke på undersiden af altanen i havesiden.

Projektgruppen og ekstra hjælp kommer til at skulle have fat i alle for at få en underskrift. Det kan bl.a. være ved at ringe på, dele breve ud mm. Desværre ved vi ikke (på grund af persondatalovgivningen i Danmark) hvem der er tilmeldt eller ej, så i vil opleve at blive spurgt om i er tilmeldt eller ej.

Vedhæftet er det materiale projektgruppen kommer runddt med og man er mere end velkommen til at printe en version af underskriftsarket ud og aflevere på grundejerforeningens kontor i underskrevet tilstand. Så skal Dorte nok sørge for at det kommet videre til gruppen.

Infofolder med grafik på løsning

Underskrift tilladelse – IKKE tilmeldt Fibia

Underskrift tilladelse – Tilmeldt Fibia

 

Status Fibia juni 2018