Privacy and Cookies

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN benytter sig af cookies til trafikmåling og til løbende optimering af hjemmeside og af GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN platform med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet. Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer et midlertidigt lille filter på computeren, som kan indhente oplysninger om f.eks. browser, styresystem, forbindelsestype og andre statistisk relevante oplysninger.

Cookies kan genkende Kundens og Rådgivers computer, men kan ikkeindsamle information om hvem Kunden eller Rådgiver er, eller hvem der bruger Kundens eller Rådgiverens computer. Brugen af GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN hjemmeside er anonym, og der opbevares ikke nogen data til identifikation af Kunden eller Rådgiveren, medmindre Kunden eller Rådgiveren tilmelder sig nogle af de tjenester, GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN tilbyder – dette kan f.eks. være nyhedsbreve, servicemeddelelser mv.

GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN anvender Google Analytics som statistikværktøj på hjemmesiden. Google Analytics giver GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN mulighed for at følge Kundens og Rådgiverens færden på hjemmesiden og giver GRUNDEJERFORENINGENGODTHÅBSPARKEN mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans.

Vælger andre end Kunden eller Rådgiveren at afgive personoplysninger såsom navn og e-mail på hjemmesiden, behandler GRUNDEJERFORENINGENGODTHÅBSPARKEN alene disse oplysninger for at kunne opfyldeanmodningen, f.eks. om modtagelse af nyhedsbreve mv. samt for at kunne kommunikere med anmoder. GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN videregiver ikke disse oplysninger til tredjemand eller offentlige myndigheder, medmindre GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN er forpligtet ved lov.

Alle der har opgivet personoplysninger til GRUNDEJERFORENINGENGODTHÅBSPARKEN har ret til indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger GRUNDEJERFORENINGEN GODTHÅBSPARKEN opbevarer om den pågældende.

Alle kan afvise cookies via computerens browser-indstillinger. Fravalg af cookies vil som oftest nedsætte hjemmesidens funktionalitet. Det er også muligt at slette allerede modtagne cookies. Hvordan dette gøres afhænger af, hvilken browser der anvendes. Find yderligere oplysninger om hvordan man undgår cookies ved at klikke på dette link: Cookie håndtering

Privacy and Cookies