Til Albertslund Kommune, Ejendomme Frederik Lerche
    Borgmester Steen Christiansen

Forhold omkring Kærnehuset og Lektie Cafe.    

Siden efteråret 2018 er der tilsyneladende andre aktiviteter end bare Lektie Cafe for skolesøgende pakistanske børn i Kærnehuset. I løbet af foråret er aktivitet niveauet steget yderligere og Lektie Cafeen har mere og mere karakter at kulturhus frem for undervisning.  

Her er et par konkrete observationer fra maj måned:

“Lørdag d. 18. maj parkere utallige biler i Skyttehusene, lige ude foran svømmebadet. Ud af bilerne kommer voksne mænd iført national dragt (kjole) og de begynder at gå over mod kærnehuset, som er et misbrugscenter samt lektiecafe. Jeg er ret uforstående overfor det, da alle mændene er langt forbi skole alderen, og heller ikke slår mig som typen af en misbruger. Der er et sted imellem 40 og 50 mænd.” “Søndag d. 19. maj oplever jeg præcis det samme, dog er der ikke helt lige så mange som dagen før. Vi er på omkring 30 til 40 mænd. Men destinationen er den samme, Kærnehuset.”

Grundejerforeningen vil derfor gerne vide, om der fra kommunens side er sket ændring på de aftaler der er omkring Kærnehuset og Lektie Cafeen?

Såfremt dette ikke er tilfældet, hvad gør kommunen for at sikre sig at aftalerne overholdes?

Ser frem til et hurtigt svar.

Venlig hilsen

Claus Rasmussen
Jægerhusene 71
2620 Albertslund

Næstformand
Grundejerforeningen 
Godthåbsparken

Svar fra Albertslund Kommune 19. juni 2019

Spørgsmål / Svar Albertslund Kommune – 10. juni 2019