Internethastighed 300/60 Mbit genåbnes
     
  Jeres forening har en foreningsaftale med YouSee Bredbånd.
Aftalen betyder at jeres beboere og medlemmer har adgang til flere internethastigheder og særlig prisfordele.
 
I jeres foreningsaftale åbner vi fra i dag igen muligheden for at bestille 300/60 Mbit. Internethastigheden er kun tilgængelig for slutkunder hos foreninger med en foreningsaftale. Prisen er 349 kr./md.

Bedste streamingoplevelse
Med et abonnement på internet får jeres beboere og medlemmer den bedste streamingoplevelse. Netflix har nemlig lavet et hastighedsindeks, hvor du kan se, hvordan de danske internetudbydere er placeret i forhold til hastighed og kvalitet, når der streames Netflix. Her ligger YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket på førstepladsen.

Kilde: Netflix
Netflix ISP Speed Index (hastighedsindeks) viser den gennemsnitlige ‘prime time bitrate’ af det Netflix-indhold, som streames af Netflix-brugere hver måned. Siden juli 2018 har YouSee Bredbånd via kabel-tv-stikket ligget nr. 1 på listen

Det bedst wi-fi modem
Der følger altid et modem med, når man vælger internet hos os – men ikke et hvilket som helst modem. Et modem af høj kvalitet, der giver den bedste og mest stabile forbindelse. En test af syv forskellige modemmer viser, at vores modem samlet set performer bedst.

Kilde: Test af 7 modemmer hos Force Technology. Vores modem performer samlet set bedst i sammenligningen. Læs rapporten på yousee.dk

Nyt materiale med 300 Mbit er klar på YouSee Foreningsmaterialer
Husk, det er gratis at bestille og få materialet leveret til jeres forening.
I skal kun selv sikre uddeling af materialet til jeres beboere/medlemmer.

I har ligeledes mulighed for at downloade det bestilte materiale som en pdf. Det gøres nemt via ordrebekræftelsen, som I modtager på den mail, der bruges til bestillingen. Det elektroniske materiale kan f.eks. bruges på jeres hjemmeside eller i et nyhedsbrev.

Har jeres foreningsbestyrelse ikke adgang til YouSee Foreningsmaterialer, kan I bestille adgang hos jeres lokale YouSee-konsulent.

 
     
 
Bestil materiale med YouSee Bredbånd
 
     
 

     
  YouSee’s mobilkunder har for femte år i træk Danmarks bedste mobilnetværk  
     
  Kunder med et abonnement hos YouSee Mobil kan for femte år i træk glæde sig over at have Danmarks bedste mobilnetværk. Det viser en ny undersøgelse fra Teknologisk Institut.

I undersøgelsen tester Teknologisk Institut, hvorvidt de forskellige netværksoperatører kan levere en god mobilnetværksoplevelse på 500 tilfældigt udvalgte målepunkter på tværs af landet. Og her topper TDC NET med 92 procent gode mobiloplevelser.

Undersøgelsen fra Teknologisk Institut er baseret på 4G-netværket, men TDC NET er i fuld gang med at opgradere mobilnetværket til 5G. Hos YouSee ser vi frem til at kunne tilbyde kunderne 5G senere på året.

Om undersøgelsen
Teknologisk Institut konkluderer i undersøgelsen, at TDC NET ”på landsplan” har ”den bedste samlede mobilnetværksoplevelse”, og især på mobildata skiller TDC NET sig mærkbart ud fra konkurrenterne.

Teknologisk Institut påpeger således, at TDC NET på landsplan leverer hurtigere download og markant hurtigere upload end de øvrige netværk, ligesom der sker færre fejl i dataforbindelsen hos TDC end hos konkurrenterne.

 
     
 
Læs undersøgelsen fra Teknologisk Institut
 
     
  Venlig hilsen
YouSee
Internethastighed 300/60 Mbit genåbnes