Meddelelser fra Bestyrelsen

Generalforsamling:

I lyset at seneste lempelse af forsamlingsforbuddet, havde vi håbet på at vi kunne nå at afholde vores udsatte generalforsamling inden skolernes sommerferie starter. Der er desværre endnu ikke kommet specifikationer på, hvad retningslinjerne indebærer. Med vores 14 dages indkaldelsesfrist, er tiden derfor ikke til det. Vi håber at kunne afholde generalforsamlingen i starten af september, hvor de fleste er tilbage fra ferie, og forsamlingsforbuddets begrænsninger forhåbentligt er hævet endnu mere.

Mere om dette senere.

Svømmebadet i GP.

Vi arbejder på at kunne åbne svømmebadet torsdag den 18. juni.  

Arbejdet med klargøringen starter først nu, da forsamlingsforbuddets begrænsninger tidligere har været for mange til at kunne holde åbent.

Åbningen sker uden det normale åbningsarrangement, og bliver bare en normal åbningsdag.

Sæsonen i år bliver dog ikke som tidligere, der vil blive mange begrænsninger og få ting vil blive som ”plejer”. Der vil blandt andet være begrænsninger på antal af personer i omklædning, bassiner og på arealet i øvrigt. Antallet af ansatte i svømmebadet vil desuden blive øget i år. De mange begrænsninger og nye regler vil, inden åbningen, komme på hjemmesiden gpnyt.dk, blive omdelt og der vil blive lavet skilte og markeringer i svømmebadet. 

Vi tror og forventer, at det trods alt vil blive en god sæson i svømmebadet i år.

 
Meddelelser fra Bestyrelsen – Juni 2020