Boligtyperne

Lokalplan

Type 1 huse

Type 1 husene var de første huse, der blev bygget i Godthåbsparken ca. 1968-1969. Husene er født med skalmur og loftsvarme samt en sauna i kælderen, som mange af beboere dog har fjernet i årenes løb.

Loftsvarme betyder, at der er lagt varmerør ind i loftet i stuen og på 1. salen, så der altså kun er tre radiatorer i huset – én i entreen, én på badeværelset og én i kælderen. Varmerørene er omgivet af nogle paneler, som stråler varmen nedad og ind i rummet, men de giver nogle udfordringer, når det kommer til at bore lamper, gardiner mm. op i loftet. Nedenfor ses en tegning af, hvor varmerørene ligger, denne kan også downloades her.

<Billede og link kommer>

Type 2 huse

Type 2 husene var den anden bølge af huse, der blev opført i Godthåbsparken, ca. 1968-1970. Husene er født med skalmur og en smal altan, men uden loftsvarme, samt en sauna i kælderen, som mange af beboerne dog har fjernet i årenes løb.

Type 3 huse

Type 3 husene var de sidste huse, der blev opført i Godthåbsparken, ca. 1970-1972. Husene er opført i fulde mursten og med en stor altan samt en sauna i kælderen, som mange af beboerne dog har fjernet i årenes løb.

Scroll to Top