Morgenbadere i Godthåbsparken Svømmebad

Godthåbsparkens Svømmebad ligger i Skyttehusene 64, i forbindelse med Grundejerforeningens kontorlokaler og Fresh Kitchen pizzeriaet. Placeringen her er stort set i midten af hele Grundejerforeningen.
Der er både et opvarmet 25 m bassin, der er ca. 4 m dybt i den ene ene, samt et lavt baby/børne bassin, der er opvarmet til ca. 28 grader.
På Svømmebades område er der adgang til solstole samt diverse vandlegetøj og flydemadrasser m.v.
Der findes omklædningsrum med brusefaciliteter for Piger/Damer samt Drenge/Mænd, hvor mindst et bad har badeforhæng opsat.

I almindelig åbningstid er Svømmebadet overvåget af 1-2 uddannede livreddere, der også løbende sørger for at kontrollere vandkvaliteten.

Det er et krav at ALLE personer, der bader i Svømmebadets bassiner, forinden SKAL være afvasket med sæbe og uden badetøj på.
Mangelfuld afvaskning giver større klorforbrug og medfører forurenet klor i vandet, hvilket øger risikoen for, at der aflejres smitsomme infektioner i vandet. Klorbalancen risikerer også at “vælte”, hvorefter hele Svømmebadet må lukkes.

Svømmebadet er IKKE offentligt tilgængeligt og kan kun benyttes af Grundejerforeningens beboere samt selvfølgelig også gæster til beboerne.
Hver husstand kan ved henvendelse hos GP kontoret få udleveret nogle sorte bånd, som skal bæres synligt ved adgang. Svømmebadet er gratis for beboerne samt deres gæster, og badets udgifter dækkes via Grundejerforeningens kontingent.

Ved henvendelse til kontoret er der endvidere mulighed for at tilmelde sig adgang til “morgenbadning” i Svømmebadet, for alle friske sjæle…

Godthåbsparken Svømmebad Godthåbsparken Svømmebad Børnebassin i Godthåbsparken Svømmebad Indgangen til Godthåbsparken Svømmebad

Scroll to Top