Elektroniske låse

Saltolås

Godthåbsparkens aflåste fællesarealer har fået elektroniske låse.

Der er gennem årene kommet mange nøgler ud blandt beboerne. Vedligeholdelsen af det analoge nøglesystem og udlevering af nye nøgler til beboerne er en dyr affære grundet indkøb af nøgler, vedligehold af en liste over de beboere, der har en nøgle, samt tabet af nøgler, når beboerne fraflytter og glemmer at få afleveret tilbage.

Med det elektroniske nøglesystem er der mange fordele:  nøglebrikkerne er billigere at indkøbe, vi kan selv programmere dem, og vi kan annullere dem, der ikke bliver afleveret tilbage, når beboerne fraflytter. Låsene kan også programmeres til et tidsinterval, så der eksempelvis kun er adgang til tennisbanerne i disses åbningstid.

Mange beboere har allerede været forbi kontoret for at få fat i en nøglebrik. Der skal lægges et depositum på 50 kr for udlevering af en ny nøglebrik, og dette refunderes ved aflevering af brikken, når denne ikke længere bruges/ved fraflytning. Har man allerede en af de gamle nøgler af metal, kan denne ombyttes uden merberegning på kontoret.

Scroll to Top